Werken bij

Bij Committed2 geloven we in de juiste persoon op de juiste plek. We adviseren, detacheren en doen projecten, met Finance als hart en één oog op aanverwante zaken als ICT en HR. We helpen onze opdrachtgevers om hun groei in goede banen te leiden. En maken onszelf daarin overbodig.

Ben jij een finance-professional en wil je je horizon verbreden? Heb je een opleiding op bachelor of universitair niveau en ben je nog lang niet klaar met je ontwikkeling? Sta je aan het begin van je carrière en wil je je ontplooien tot consultant? Sluit je aan bij Committed2. Net zoals we toegewijd zijn aan onze klanten, zijn we dat ook aan jouw groei. We coachen en begeleiden je in jouw ambitie.

Wij komen graag in contact met ‘de krenten uit de pap’. Mensen die net als wij toegewijd, transparant en betrouwbaar zijn. Mensen die thuis zijn in Finance of een aanverwante tak van sport. Die net als wij die extra stap willen zetten. Die zo toegewijd zijn dat ze voor hun werk durven te gaan staan. Voel jij je aangesproken, dan horen we graag van je. Ligt jouw toekomst bij Committed2?