Over Ons

U heeft een visie voor uw onderneming. Welke strategie past het beste om deze visie te bereiken? Hoe vertaal je die het beste door naar uw mensen, de processen, management informatie en het kapitaal? Als u zichzelf deze vraag stelt, helpen wij van Committed2 u graag. We zorgen dat uw onderneming topfit wordt. Dat doen we met volle toewijding. Daarom ook de naam: Committed2 is een belofte.

Onze toewijding vraagt ook om toewijding. Wij willen net als u tot een goed resultaat komen en daarom is het van belang dat we op elkaar kunnen bouwen, toegewijd zijn aan hetzelfde doel, afspraken nakomen en open zijn naar elkaar. We sluiten naadloos op elkaar aan als het aankomt op werk- en zienswijze. Behalve toegewijd zijn we ook transparant. We zijn open over wie we zijn en waar we voor staan. Over hoe we werken en waar we goed in zijn. En als we ergens niet goed in zijn, dan durven we dat ook te zeggen. Dat is onze kracht.

We willen namelijk dat ons werk echt effect heeft. Dat u en uw organisatie vooruit komen, doelen halen. Daar dragen we graag aan bij op een eerlijke, zakelijke manier. Wij vinden dat u niet hoeft te betalen voor wat niet geleverd is. Aan de andere kant: als het succes er is, delen wij graag mee. Daarom rekenen we twee soorten tarieven: een basis voor het geleverde werk en een bonus voor behaalde doelen.

Bel ons

Over Joris Vugs

Senior Consultant, Project/Change Manager

Gepassioneerde én gedreven ondernemer met veel ervaring in onder andere de Sport & Leisure branche, logistiek en (zakelijke) dienstverlening. Een echte motivator met sterk analytisch vermogen die in staat is u te helpen stappen te zetten naar een topfitte onderneming op het gebied van mensen, processen, management informatie en kapitaal.

Kennismaken met Committed2?
Bel ons