Over Ons

Uw organisatie groeit. Er is een strategie. Hoe vertaal je die naar de interne organisatie, de managementinformatie en de processen? Als u zich dat afvraagt, staat Committed2 voor u klaar. We zorgen dat de interne afdelingen bijdragen aan de organisatiedoelen en dat Finance & Control een businesspartner wordt. Dat doen we met volle toewijding. Vandaar ook de naam. Committed2 is een belofte.

Onze toewijding vraagt ook om toewijding. Van onze klanten. Om te kunnen doen wat we beloven, moeten we erop kunnen rekenen dat u net zo toegewijd, transparant en betrouwbaar bent als wij. Dat we matchen in onze werk- en zienswijze. Behalve toegewijd zijn we ook transparant. We zijn open over wie we zijn en waar we voor staan. Over hoe we werken en waar we goed in zijn. En als we ergens niet goed in zijn, dan durven we dat ook te zeggen. Dat is onze kracht.

We willen namelijk dat ons werk echt effect heeft. Dat u en uw organisatie vooruit komen, doelen halen. Daar dragen we graag aan bij op een eerlijke, zakelijke manier. Wij vinden dat u niet hoeft te betalen voor wat niet geleverd is. Aan de andere kant: als het succes er is, delen wij graag mee. Daarom rekenen we twee soorten tarieven: een basis voor het geleverde werk en een bonus voor behaalde doelen.

Over Joris Vugs

Joris Vugs, eigenaar en oprichter van Committed2, werkte meer dan 20 jaar als manager bij multinationals, familiebedrijven en in private equity. In die rol heeft hij veel projecten gemanaged en teams gebouwd en was hij sparringpartner voor directies. Zo heeft hij bijgedragen aan de groei van de organisaties. Hij voelt zich thuis in dynamische organisaties. Van die levendigheid krijgt hij energie. Energie die hij graag overdraagt op zijn collega’s.

Joris Vugs haalde zijn bachelor aan de Avans Hogeschool en studeerde aan Nyenrode business universiteit. Toch is hij geen pur sang financial. Omdat Finance nooit op zichzelf staat. Hij heeft ervaring met ICT en HR en kijkt daarom altijd naar de aansluiting, ook met systemen en processen. De theorie heeft hij hoog in het vaandel staan, maar hij is van mening dat die nooit een belemmering mag zijn voor de praktijk. Zijn visie is dat Finance geen rempedaal hoeft te zijn. Eerder een gaspedaal, maar dan wel gedoseerd.

Kennismaken met Committed2?
Bel ons