Netbeheerder in Rotterdam

Klantnaam: Stedin

Titel opdracht: de continuïteit waarborgen

Soort opdracht: Detachering

Over de klant:

Stedin is netbeheerder voor gas en elektriciteit. Als regionale partij is ze voornamelijk in de Randstad actief. Drie van de vier grote steden en de Rotterdamse haven vallen in het bestrijkingsgebied. Stedin heeft bijna 4 miljoen aansluitingen.

Over de aanleiding:

Stedin is op zoek naar een Business Controller voor Klant en Markt, de afdeling die de stem van klanten en marktpartijen vertegenwoordigt. Daarmee werkt Stedin continu aan verbetering van de dienstverlening. De Business Controller die op die afdeling zat, is doorgegroeid naar een andere positie binnen het bedrijf. De functie moet dus opnieuw ingevuld worden.

Over de oplossing:

Committed2 selecteerde Sarwan Timal voor deze uitdaging bij Stedin. Hij is een professional uit ons eigen netwerk. Sarwan heeft veel ervaring in verschillende financiële functies. Vanwege die kennis en ervaring heeft hij al meerdere opdrachten als Business Controller gedaan. Hij is leergierig en maakt makkelijk contact. Dat maakt Sarwan een goede gesprekspartner voor de tijdelijke invulling van deze rol.

Overzicht

Aanbevelingen