Projecten

Helderheid voor iedereen

Is de opdracht zo vastomlijnd dat er een concreet aantal uren aan te hangen valt? Dan maken we er een project van. Helderheid voor iedereen. Het advies zetten we om in een plan en dat gaan we uitvoeren. Met de inzet van onze professionals of uw eigen personeel. Of allebei. Met dezelfde inzet en toewijding waar we onze naam aan te danken hebben.

Zichtbaar en meetbaar resultaat

We starten met de vraag, de echte vraag. Soms moeten we daar wat dieper voor graven. Dan kijken we welke doelen we aan de detacheringsopdracht kunnen hangen. En wie de geschikte persoon is om ze te halen. Zomaar cv’s mailen doen we niet. We selecteren zorgvuldig, op gerichte criteria, en zijn er gedurende de hele looptijd. Om te coachen en bij te sturen. Zo zorgen we ervoor dat ze ook echt stappen maken in de opdracht. Met zichtbaar en meetbaar resultaat.

Alles van A tot Z

Committed2 houdt de regie. We regelen alles, van A tot Z. We coachen waar dat nodig is en prikkelen mensen om net dat stapje extra te doen. Om meer uit zichzelf te halen. Om van beter naar best te gaan. Zo krijgt u wat u beoogt, en meer. Dezelfde toewijding die wij voor de opdracht hebben, verwachten we namelijk ook van onze medewerkers. We heten niet voor niets Committed2.

Wat doen we nog meer?

thumb-projecten-vierkant