Professionals

De uitvoering

Blij met het advies dat we hebben gegeven? Dan kunnen we over naar de uitvoer. Mocht u hiervoor niet de juiste mensen aan boord hebben, helpen wij u graag met de inzet van onze Professionals. Onze professionals zijn HBO(+) of WO opgeleid en zijn de mensen die de klus voor u klaren. Bij onze Professionals gaat kwaliteit met stip voor kwantiteit. Wij maken daarom duidelijke afspraken over de te behalen resultaten en zullen hier gedurende de opdracht op sturen middels inhoudelijke begeleiding en coaching. Op die manier zorgen we ervoor dat het maximaal haalbare resultaat wordt gerealiseerd. Om deze kwaliteit te kunnen garanderen, evalueren wij graag de prestaties en resultaten van onze Professionals tijdens en na afronding van de opdracht.

De juiste persoon op de juiste plek

Soms zijn we dat zelf, soms iemand uit ons netwerk of personeelsbestand. Dit hangt af van inhoud van de opdracht en de wensen die u als opdrachtgever heeft. Wij garanderen dat we professionals leveren die hun sporen hebben verdiend in de discipline waarop de professional wordt ingezet. Onze Professionals zijn mensen die passen bij ons DNA: zij zijn net als wij toegewijd, transparant en betrouwbaar. Onze Professionals weten waar ze het over hebben en zijn altijd bereid nét die stap extra te zetten voor het beste resultaat.

Tijdelijke professionals

Bent u op zoek naar een tijdelijke invulling om te borgen dat werkzaamheden gedurende zwangerschap, langdurige ziekte of om andere reden door blijven lopen? Ook daarbij helpt Committed2 u graag! Hiervoor leveren wij onze tijdelijke Professionals. Bij Committed2 geloven wij in de juiste persoon op de juiste plek. Hoewel we voor nagenoeg iedere klus interim-professionals hebben, zijn we er ook graag open over wanneer we die niet kunnen leveren. Een goede match vinden wij belangrijk en als we die niet hebben voor uw opdracht, zijn wij hier eerlijk over. Wij willen immers kwaliteit aan u kunnen garanderen.

Wat doen we nog meer?

thumb-detachering-vierkant