Detachering

De uitvoering

Blij met het advies? Dan gaan we uitvoeren. Heeft u de juiste mensen aan boord? Anders hebben wij ze wel. Finance-professionals op bachelor en universitair niveau. Mensen die de klus kunnen klaren, mensen die kwaliteit leveren in plaats van kwantiteit. En daar ook voor staan op de Committed2-manier: het hogere tarief wordt alleen berekend als de doelen gehaald zijn.

De juiste persoon op de juiste plek

Soms zijn we dat zelf, soms iemand uit ons netwerk of personeelsbestand. Dat hangt van de vraag en van de opdracht af. Altijd is het een professional die zijn of haar sporen verdiend heeft in de discipline waar we hem of haar op in zetten. De krenten uit de pap. Mensen die passen bij ons DNA, die net als wij toegewijd, transparant en betrouwbaar zijn. Die weten waar ze het over hebben en die net als wij die extra stap willen zetten.

Tijdelijke professionals

Die tijdelijke professionals leveren we ook om een gat op te vullen. Als uw controller met zwangerschapsverlof is bijvoorbeeld, of als de financieel medewerker langdurig ziek is. We hebben een interim-professional voor elke klus. En als dat niet zo is, zeggen we dat eerlijk. We geloven in de juiste persoon op de juiste plaats en zijn steeds stand-by om onze interimmers zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij hun taak. En meer.

Wat doen we nog meer?

thumb-detachering-vierkant