Consultancy

Een goed advies

We helpen de interne organisatie weer op het goede spoor. Zodat ook Finance & Control weer bijdraagt aan de organisatiedoelen. Dat begint met een goed advies. En een goed advies begint met een scan van de organisatie. We brengen in kaart wat de gestelde doelen precies zijn en redeneren dan terug naar wat ervoor nodig is om ze te halen.

Meer dan finance

We steken zo breed mogelijk in. In het advies nemen we de inrichting van de afdeling mee. En ook de processen en systemen. Want het gaat nooit alleen maar over finance, ook over ICT en HR bijvoorbeeld. Daarom kijken we zo breed mogelijk naar de uitdaging die er ligt. En daar gaan we pragmatisch mee om. We houden niet vast aan de theorie als die de ontwikkeling van de organisatie in de weg staat.

De menselijke factor

En last but not least: de mensen. Zitten ze op juiste plaatsen, doen ze de juiste dingen? Hebben ze coaching nodig om daar te komen waar ze moeten zijn? Zijn er gaten op te vullen, aansluitingen te maken? Heeft iedereen de skills voor de taak die ze uitvoeren? Dat brengen we in kaarten en nemen we mee in ons advies.

Wat doen we nog meer?

thumb-consultancy-vierkant